Talonrakentaminen on aika kivaa puuhaa siinä saat kuntoilua ja lihas kasvaa.

 

http://www.rakennuskosunen.fi/userData/rakennus-kosunen/images/mitta.jpg

Tässä on yks tärkeimmistä tavaroista rakentajalla ilman mittaa ei tule mitään koska sentit voi heittää tai millit ja koululla on varsinki se hyvä puoli että aloitat syksyllä koulun niin saat kaikki tarvittavat tavarat heti. Lisäksi piirustukset ovat toiset niitä pitää osata lukea hyvin.

Mitta on mittateoria peruskäsite, jolla tarkoitetaan funktiota, jonka halutaan liittävän erilaisiin tutkittaviin joukkoihin esimerkiksi Lukumäärä, pituus,pinta-ala, tilavuus tai todennäköisyys. Mitan käsitteeseen pohjautuu todennäköisyysteoriaja integraalilaskennan yleinen teoria.

 

 

http://www.rakennusjaaskelainen.fi/media/tiedostot/ota_yhteytta.jpg

Vasara on rakentaja yks parhaista työtavaroista ja kans tärkein. Mattopuukkoa tarvitaan sillon kun pitää katkaista vaikka kyprokkilevy eli pistät eka jonku riman eli pitkä puu joka on tasainen molemmilta puolin siihen sitten mattopuukolla piirrät siihen viivan ja meet pyödän reunaan ja kopsautat kädellä siihen niin se tippuu.

 

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEq0FkjTHHsurw1PvXo0Gf-Azpte2hdFXc_1-250BW3wt4xWDPKQ

Porakonetta tarvitaan joka paikassa eli vasaraa ei tarvita sillon koska ne naulat ei pysy tiukassa jos pistää vaikka paksun lankun kiinni niin ne petää alta eli porakone on hyvä siihen tarkoitukseen eli 120 ruuvit ja poraakiinni niin pysyy.

Hyvässä porakoneessa on kaksi vaihdetta, jotta nopeuden voi säätää sopivaksi erilaisiin töihin. Portaaton nopeudensäätö ja pyörimissuunnan vaihto ovat välttämättömiä ominaisuuksia ruuvaamisessa.

http://lvs.fi/wp-content/uploads/2015/06/26p%C3%A4iv%C3%A4koti1.jpg

Tässä nähään Työturvallisuus on hyvä aidat löytyy ja kaiteet että katolta ei voi tippua  lisäksi aika siistiä jälkeä on jättäny ei roskia paljoo maassa niinku pitääkin olla puhasta eikä sotkuista koska vaaratilanteet kasvaa vaan liikaa ja joku voi siitä huomauttaa.

Ja videon otin Talonrakentamisen mittakaavasta Linkin heitän tähän alas siinä näkyy mitenkä mittaat talon rakenteita

https://www.youtube.com/watch?v=Q5RY2KYYI0E

 

Kuvat löytyy Nimellä Rakennus.

Osoite on http://ketteli.vuodatus.net/?page=2